Alternatieve Koffiebarvakantie 2014

Geschreven door kobus op 22 maart 2014 in - 0 reacties
Celebrities Homes M 36805

Beste koffiebarvrienden en –vriendinnen,

De aanmeldingen voor de koffiebarvakantie liepen de afgelopen jaren steeds verder terug. Daarom heeft het koffiebarbestuur besloten dit jaar geen traditionele koffiebarvakantie te organiseren.

Zoals je misschien begrepen hebt willen we dit jaar wel met een groep op vakantie. We zouden het ook leuk vinden als jij ook meegaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Dit is geen traditionele koffiebarvakantie, maar een vakantie met een wat vrijer karakter, dat wil zeggen geen minuut tot minuut programma. Vakantiegangers zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen. Wel is het de planning dat we een aantal keren bijbelstudie doen en elke dag gezamenlijk eten. Daarnaast kunnen we samen of in groepjes verschillende activiteiten initiëren.

We zijn nu aan het zoeken en vergelijken van verschillende vakantiehuizen voor max. 20 personen. Het gaat hier om een groot vakantiehuis in Belgie of Zuid Nederland. Om meer concreet te kunnen worden moeten we weten wie er definitief meegaan.

We willen deze vakantie (1 week) boeken in 1 van de eerste paar weken van juli (ong. week 29 t/m 31). Zodra we weten wie echt mee willen en zich verbinden, dan gaan we boeken en hebben we een concrete datum waarop je vrij kunt vragen.

De kosten zullen bij 20 man ong. € 150,- per persoon bedragen. Dit is exclusief eigen activiteiten, maar wel inclusief eten, benzine en overige kosten.

Je hebt tot dinsdag 1 april 2014 de kans om je voor deze unieke vakantie op te geven. Geef je op door een mail te sturen naar kobuspost@gmail.com en laat gelijk even weten wat jouw mogelijkheden en beperkingen zijn.

We hebben er heel veel zin in, we hopen dat je meegaat!

Met vriendelijke groet,
Pieter
Grethe
Kobus
Joëlle

0 reacties op "Alternatieve Koffiebarvakantie 2014"