Bijbel Indeling

Gehouden op:
24 mei 2017

Teksten:
Genesis 1:1 - 1:1

Samenvatting:

Een belangrijk onderdeel van en voor de Koffiebar zijn de wekelijkse Bijbelstudies. Iedere vrijdagavond vinden er in het gebouw aan de Urkerweg Bijbelstudies plaats voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Ook is er een 18+ groep die één keer in de twee weken samenkomt bij één van de leiding thuis.

Ben je dus tussen de 12 en 18 jaar ben je van harte welkom in de Koffiebar. De avond begint om 19:45 uur met inloop en om 20:00 uur beginnen we met zingen. Na het zingen en bidden gaan we in kleine groepjes uiteen om Bijbelstudie te houden. Rond de klok van 21:30 uur sluiten we af waarna de avond vrij is om in te vullen met poolen, tafelvoetballen, spelletjes et cetera. Kom gezellig een keer langs om te kijken!

Ben je 18 jaar of ouder en lijkt het je leuk om gezellig samen te komen met leeftijdsgenoten om over de Bijbel te praten? Kom dan een keer langs bij de 18+ groep. Vanaf 20:00 uur is er inloop met koffie, thee en wat lekkers en om 20:30 uur starten we met wat zingen en daarna de Bijbelstudie. Deze avonden staan garant voor goede gesprekken en veel gezelligheid. Stuur even een mailtje naar jelleopurk [at] gmail [punt] com voor het adres en kom gerust een keertje guuzen!

Page_white_put Download Bijbelstudie